IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Saruhan

Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2022, 14:54   #1
Guest
Saruhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kenan Doğulu’dan romantik evlilik yıl dönümü paylaşımı

Kenan Doğulu’dan romantik evlilik yıl dönümü paylaşımı

Hiç gündemden düşmeyen ünlü isimlerden oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden dönmüştü.

Eski sıkıntılı günleri geride bırakan ünlü çift, aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor.

Kenan Doğulu, bugün sosyal medya hesabından yine eşi Beren Saat'e olan aşkını dile getirdi.

8 yıl oldu
Güzel eşi ile fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Doğulu, 8. evlilik yıl dönümlerine özel bir yazı paylaştı.

İşte Kenan Doğulu'nun aşk dolu paylaşımı:

"Evimin içinde ayağının sesi
Kulağımın dibinde nefesin
Avucumun içinde elinin teri
Yanaklarımda mutluluk gözyaşın olsun
Yarınımda adın yoldaşım
Adım adının sonuna sarılsın
Düştüğümde kalk diyen ilkim sen
Düştüğümde uzanan ilk el senin olsun
Düştüğünde ellerin ilk beni bulsun
Düş düğününde kalbinin yanında benimki olsun"

Kaynakça;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
👍 1

Alt 29 Temmuz 2022, 16:08   #2

Kötü sıkıntılı günler geri de kalmıştır da hep mutlu olurlar inşallah. Yakışıyorlar.

Alt 30 Temmuz 2022, 07:58   #3
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sade ve güzel bir çift hep mutlu olsunlar.

Alt 30 Temmuz 2022, 08:05   #4

Darisi basimiza ahahahhah :)))))

Alt 30 Temmuz 2022, 09:21   #5
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

masallah

quod relinquis, alienum est

Alt 30 Temmuz 2022, 11:58   #6
Standart Düştüğümde uzanan ilk el senin olsun..!!

Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e: Düştüğümde uzanan ilk el senin olsun

Kenan Doğulu, Beren Saat ile evlilik yıl dönümünü sosyal medya paylaşımıyla kutladı. Duygusal bir yazı kaleme alan ünlü şarkıcı, eşine aşkını "Adım adının sonuna sarılsın... Düştüğümde uzanan ilk el senin olsun... Düştüğünde ellerin ilk beni bulsun..." sözleriyle dile getirdi

İlişkilerindeki krizi atlatarak boşanmanın eşiğinden dönen Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, 8. evlilik yıl dönümlerini kutladı.

"ADIM ADININ SONUNA SARILSIN"

Doğulu, eşiyle çekilen fotoğraflarını Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Duygusal bir yazı kaleme alan ünlü şarkıcı, gönderisinde "Evimin içinde ayağının sesi… Kulağımın dibinde nefesin… Avucumun içinde elinin teri… Yanaklarımda mutluluk gözyaşın olsun… Yarınımda adın yoldaşım… Adım adının sonuna sarılsın… Düştüğümde kalk diyen ilkim sen… Düştüğümde uzanan ilk el senin olsun… Düştüğünde ellerin ilk beni bulsun… Düş düğününde kalbinin yanında benimki olsun…" ifadelerine yer verdi.

Paylaşımlarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören Kenan Doğulu ve Beren Saat'in fotoğraflarına; Can Bonomo, Deniz Seki, Nilgün Belgün, Uraz Kaygılaroğlu, Beyza Şekerci, Esra Dermancıoğlu ve Asuman Dabak gibi birçok ünlü isim yorum yaptı.

"BECEREMEDİĞİMİZ EVLİLİK OLSUN" DEMİŞTİ

Öte yandan 2014 yılında nikah masasına oturan çift, geçtiğimiz sene evliliklerinde kriz yaşamıştı.

Eşinin doğum gününde paylaştığı mesajda, "Beceremediğimiz evlilik olsun" diyerek kafaları karıştıran Beren Saat, şunları söylemişti:

Aşk, evlilikten her zaman daha önemli bence. Bizim ayrılık haberimiz yüz bin kere falan yapılmıştır. Çünkü biz ayrılmıyorken de ayrılık haberi vardı, birtakım problemler yaşadığımız dönem de vardı.

Aslında ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi sürecini beraber geçirdik. Beraber müzik yapmaya başladık. İlişkimiz daha başka türlü bir yere geldi. Birbirimizi başka türlü beslediğimiz, başka bir seviyesindeyiz ilişkinin ve aşkın her neyse...

"O DÖNEMİ BERABER YAŞADIK"

'Her şey bitti' derken, beni şaşırtacak bir yere geldi. Bir müzisyen olarak Kenan'ı tanımaya başladım. Bütün dünyanın, hiçbir kimsenin evinden başka güvende hissetmediği bir dönemi beraber yaşadık. O enteresandı.

Evde olmak, ikimiz olmak, güvende hissetmek onlarla beraber galiba biraz daha yoğunlaşıp, o hale geldi. Biz arkadaşlığı başardık, beraber üretmeyi başardık, aile olmayı, aile gibi hissetmeyi başardık ama dışardan insanlar baktığı zaman 'Ayrıldılar', 'Şöyle oldu', 'Böyle oldu' dedi.

"BEKLENEN AİLE FOTOĞRAFINI VEREMEDİK"

O çekirdek aile fotoğrafını bir türlü veremedik. 'Çocuk yaptılar' falan o beklenen aile fotoğrafını veremedik ama onun çok üstünde ya da çok derininde başka paylaşımları başka türlü daha derin bir dostluğu, insani bağı kurduk. O yüzden beceremediğimiz evlilik olsun yani... Öyle bir şeydi yazdığım.

Alıntı

Alt 30 Temmuz 2022, 12:54   #7
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pandemi de millet ya evlendi ya çocuk sahibi oldu bunlar da aşk tazelemişler iyi olmuş

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Alt 01 Ağustos 2022, 21:18   #8
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok şekerler.
Mutlu olsunlar hep.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)