![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt film galasına etek giyip gitti. Eski eşi Angelina Jolie ile sürdürdüğü hukuksal savaşla sürekli gündeme gelen 58 yaşındaki Brad Pitt, önemli rollerinden birini üstlendiği Bullet Train adlı filmin tanıtımı ve galası için Almanya'ya gitti.Eteğiyle galaya katıldı Aktör, dün gece de filmin galası için kırmızı halıya çıktı. Genellikle film galalarına takım elbise ya da smokinle katılan yakışıklı oyuncu bu defa herkesi şaşırttı. ![]() Kombini konuşuldu Pitt, kırmızı halıya çıkarken kahverengi bir etek, aynı renk bir ceket ve içine de pembe gömlek giydi. Pitt, aksesuar olarak güneş gözlüğü ve bir kolye kullandı. Başarılı oyuncu kombinini siyah botlarıyla tamamladı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() | |
| |
| | #2 |
| Naptın Brad yaa görmez olaydım | |
| |
| | #3 |
| Hanımcı olmak bunu gerektirir,Jolie iyi harlamış bunu.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #4 |
| Böyle moda mi olurmuş | |
| |
| | #5 |
| yakışmış sas
________________ | |
| |
| | #6 |
| Hiç eşi dostu yokmu acaba? Olmamış diyememiş mi | |
| |
| | #7 |