![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla davası devam eden ve oyunculuğa ara veren Ozan Güven, uzun zaman sonra Bodrum'da objektiflere yansıdı. Ozan Güven, Ortakent'de yer alan bir plajda kız arkadaşı ile şezlongda otururken görüntülendi. Kendisini çeken muhabirlere sinirlenen Güven, önce el-kol hareketleri yaptı. "Kamerayı indir" Yerinden kalkıp basın mensuplarının yanına gelen ünlü oyuncu, "İzinsiz çekemezsiniz. Buradan gidin. İnsanlar rahatsız oluyor. Kamerayı indir, adam gibi konuşalım!" deyip plajı terk etti. Kaynakça;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Adam haklı. Meşhur 'ne kadar salak salak sorular' olayında da haklıydı. Muhabir habire adamı darlayıp durmuş videoda. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Katılıyorum. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| özel hayata saygı olması lazım. Ama magazincilerde işlerini yapıyor. | |
| |
| | #5 |
| Muhabir'de ne konuşacaksa çek fotoğrafını git ortalığı karıştırmaya ne gerek var
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #6 |
| Ne hallere düştük yazık.. | |
| |
| | #7 |
| Bu adam ben doğdum doğalı sinirli | |
| |
| | #8 |
| Bu sinirle nasıl 2. sinirli ülke olduk hayret. | |
| |
| | #9 |
| ulan bu herif ayni ben. | |