![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, tatilini geçirdiği Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde minibüsünde çalan Ankara havasını duyunca dayanamadı. Açıklamaları ve sahne şovlarıyla adından sıkça söz ettiren Hülya Avşar, bu kez de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde tatil yapan Avşar, sokak ortasında Ankara havası ile oynadığı anları paylaştı. Ankara havası oynadı Yoldan geçen bir minibüste çalan Ankara havasını duyan Hülya Avşar, kaldırımda kurtlarını döktü. Bir yandan oynayan bir yandan da kaldırımda yürüyen Avşar’a minibüsün de eşlik ettiği görüntüler yer alıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Magazinin de işi gücü yok bunu çekti. Allahümme Salli ala | |
| |
| | #3 |
| Birkaç sene önce kendisinin yazıp kendisinin yönettiği selfi diye bir film vardı. Tüm Türkiye’de 3000(üçbin) gişe yaptı. Yani kimsenin umurunda olmadı. Sokak ortasında kendisini maymuna çevirmesi “sanatsal” yönünden daha fazla konuşulabilir belki. Zaten kendisi sanatçı da değil. İğreniyorum resmen. | |
| |
| | #4 |
| kadın eğlenmiş neden size dert oldu? | |
| |
| | #5 |
| Herhalde simit ayran yaptı keyfi yerinde | |
| |
| | #6 |
| Ne güzel kendisine eğlenecek bişeyler buluyor. Pozitifliğini seviyorum bu kadının.
________________ . | |
| |
| | #7 |
| Hülya artık avşamasın ya | |
| |
| | #8 |
| Gayet normal birşey. Oynamak istemiş oynamış | |
| |
| | #9 |
| bizde taksim meydan da halay cekip az ciftetelli oynamadik dolu kafayla..
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #10 |
| Keyfi yerinde olan ben | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |