![]() |
| Eğitim Haberleri Eğitim dünyasından tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| YKS sonuçları açıklandı ÖSYM Başkanı Aygün, 18-19 Haziran'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) sonuçlarının [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden açıklandığını bildirdi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Milyonlarca üniversite adayının beklediği YKS sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı duyurdu ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "18-19 Haziran 2022 tarihlerinde üç oturumda gerçekleştirdiğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) sonuçlarını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet sayfamızdan açıkladık. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını dilerim." ifadelerine yer verdi. ( Alıntı ) | |
| |
| | #2 |
| Hayırlısı olsun herkes için, inşallah emekleri boşa gitmemiştir. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| İnşallah canımcım, onca çalışmalarının karşılığını alır umarım tüm öğrenciler. ^^ | |
| |
| | #4 |
| Yurt ücretlerini düşünmeye başlasınlar. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Sınava giren kimler var benim bildiğim haricinde. karşılaştırma yapıcam. Bekliyorum 👍 1
________________ I was quiet, but i was not blind 24.10.2025 하칸 친구 | |
| |
| | #6 |
| Herkesin hakkında hayırlısı | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |