![]() |
| | #1 |
| bu tipler birde böyle olmadıklarını iddia edecek kadar yapmacık ve samimiyetsizlerdir piyasada epeyde mevcuttur.;huh 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 |
| Ama yine de herkesin arkasından iş çeviren insan tipleri.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #3 |
Hiç oyle bir amacim olmadi. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Herkesle insanın arası iyi oluyorsa ben o insandan şüphe ederim sinsilik bu :d
________________ . | |
| |
| | #5 |
| oyle bir gayem yoksukur
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #6 |
| "Ayranım dökülmesin" tarzını seven insanlar.. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| ayak takımının hepsi sosyal insanlardır çünkü sosyallik insan sevgisine değil yalnızlık korkusuna dayanır burada aranan aslında diğer insanların hoşsohbet varlığı değil daha çok yalnız olmanın bunaltıcı sıkıntısından yanı sıra bilincin tekdüzeliğinden kaçmaktır ve herkese farklı davranan nabza göre şerbet veren biri canlanıyor kafamda mesela o kişiye yeterince güvenemiyorum bir insanın nasıl herkesle arası iyi olabilir herkesle nasıl anlaşabilirsin ya çok yüzeyselsindir ya çok fake davranıyorsundur ya da iki yüzlüsündür. | |
| |
| | #8 |
| Benim bu. Çevremdeki insanlar farkında olmadan cebimdelerdir.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #9 |
| Herkesle aram iyi olmasın, az insan çok huzur, herkesin samimiyetine, iyi niyetine inanmıyorum inandığım insanlarla samimiyet kurarım | |
| |
| | #10 |
| Tarzım olamaz.
________________ Est sularus oth mithas. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |