![]() |
| |
| | #1 |
| Allah selanı versin derim heralde bela okumayı sevmem ;d 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| iyi b.k yedin ;haha 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #3 |
| 👍 1
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #4 |
| teşekkür edilir:) beni kendisinden kurtardığı icin:) | |
| |
| | #5 |
| Senden beklemezdim bunu Yazık sana ;)
________________ Eğer bir kelime olsaydım Eyvallah olurdum. Uçsuz bucaksız olup içimde, onlarca kelime ve duygu barındırırdım. Haklısın, üzgünüm, mühim değil, iyiyim. Bazen bir kabulleniş, bazen bir boşveriş, bazen de bir vazgeçiş olurdum. Sert görünüm altında, bir o kadar duygusal bir ruha sahip olurdum. Çok dile gelmez, bitişleri sevmezdim.. | |
| |
| | #6 |
| ;terlik | |
| |
| | #7 |
| O sözü yazmam durumunda ban yiyeceğimi düşündüğüm olay Bende zaten seni altadıyodum bak dalgana diye kendinizi avutabilirsiniz.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #8 |
| İyi bir şey yapmış gibi gelip bir de söylüyor musun ;snr Allahından bul falan derdim herhalde Ay çok kötü bir durum :(
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #9 |
| Düşünemiyorum şuan. Öyle bişey yapmazsın ama oldu ki yaptın sakın deme içinde kalsın. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ . | |
| |
| | #10 |
| Ayarlar - > Kişiyi görüntüle - > Engelle
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |