IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2022, 04:48   #1
Emektar
Nutella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post 14 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

BOĞA BURCU 14 TEMMUZ 2022 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş hayatınızda bazı ufak sorunlarınızı kendinizin halletmesi gerektiğini bilmelisiniz, fakat bunun için de gereksiz bir enerji harcamamanız gerekiyor çünkü kendinizi de düşünmelisiniz. Bazı konular gittikçe daha da zorlaşabilir, önünüze engeller çıkabilir fakat her şeyin üstesinden geleceksiniz.Dinginliğinizi keşfetmenin tam zamanı kendinizi bazı projelerle veya ailenizle, dostlarınızla daha bir güçlenmiş şekilde bulabilirsiniz. Yaşayacağınız bazı sorunlar olacak fakat bunun üstesinden gelebilmeniz için biraz daha çaba sarf etmelisiniz. Hedeflerinize ulaşabilmeniz için bazı engelleri aşa bilmeniz lazım, size yardım etmek isteyen insanlara karşılık verin ve geri çevirmeyin.Haftanın ilk yarısında Mars ile kavuşacak yaralı şifacı Kiron, bilinç altınıza attığınız sorunların görünür hale gelmesine neden olabilir. Ruhsal olarak kendinizi kırılgan ve güçsüz hissedebilirsiniz. Buna bağlı olarak migren ağrısı gündeme gelir. Sinirlerinizi rahatlatacak, spiritüel çalışmalara katılabilir, spa ve masaj gibi fiziksel bedeninizdeki gerginliği giderecek yöntemlerden faydalanabilirsiniz.Hafta ortasında ise Güneş ile Plüton arasındaki gerilimli etkileşim nedeniyle, hukuki konular, yabancılarla kurduğunuz iş bağlantıları, pazarlama, tanıtım faaliyetleri sizi epeyce uğraştırabilir. Taşınma, miras, aile bireyleriyle yeni bir yatırıma adım atmak gibi köklü değişimlere artık kendinizi hazırlamalısınız.

( Alıntı )

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)