![]() |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşlar, logoyu , eğitim videosundan bakarak yapmaya çalıştım. Ne kadar olmuş ne kadar olmamış, tartışılır ^ Logo altındaki yazı daha net olsa daha iyi olurdu. Lakin ilk çalışma olduğu için düzeltmek istemedim. Burada anı olarak kalması için paylaşıyorum. İyi veya kötü fikirlerinize açığım ^ 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
güzel logo olmuş, eline sağlık. Biraz daha üzerinde çalışa bilirsin. Mesela yazıyı daha belirli bir şekilde yapa bilirsin. 👍 1
________________ В камине в шесть утра фотография твоя Горят воспоминания о тебе У камина в шесть утра разбитая душа И все твои обещания пустота В камине в шесть утра. | |
| |
| | #3 |
| Emeğinize sağlık. 👍 1
________________ ❥ | |
| |
| | #4 |
| Emeğinize sağlık 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
AntepLi isterse yapar 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| İlk çalışmaya göre çok iyi görünüyor. İlerlettikçe daha da iyi çalışmalar çıkacaktır eminim ki. Elinize emeğinize sağlık. 👍 1
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
| Uğraşılmış emek verilmiş. Sizin de dediğiniz gibi yazı daha net olsa süper olurdu. İlerleyen zamanlarda daha iyi olacağına eminim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar ^ Felsefemiz: İyiyi herkes yapabilir lakin mükemmeli başaran çok az kişidir. Hakkımızda hayırlısı olması dileğiyle ^ 👍 2 | |
| |
| | #9 |
| Emeğinize sağlık, denedikçe daha iyi sonuçlar alacağınıza eminim. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Keşke bende böyle şeyler yapabilsem. Bana el verebilir misin? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |