IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!

Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2022, 15:02   #1
Emektar
Nutella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Keşke duymasaydık!

Keşke duymasaydık!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İbrahim Tatlıses eski eşi için “Kara peçeli, bana büyü yaptı” ve oğlu Ahmet Tatlıses için “Vurulduğum gün kasamı boşalttı” dedi, sonra geri adım attı. Yorumlarınızı alalım...

Orkun Ün : Anlamıyorum ben İbrahim Tatlıses’i. Son zamanlarda çok sık yapıyor bu tip açıklamaları. Yaşından mı? Ya da başka bir durum mu var bilemiyorum. Ama hoş değil tabii. Yıllar geçmiş, biri eski eş, diğeri evlat. Yapmayın etmeyin!

Ömür Gedik : Eski eşler ve evlatlar hakkında bu suçlamaları, bu konuşmaları duymak ne kötü. Böyle aile ilişkisi mi olur! Ve ayrıca ne olursa olsun bunlar konuşulmaz. İlk başta duymasaydık bunları keşke.

Onur Baştürk : Yaşlı bir akrabam var. Böyle çılgın şeyler söyleyen biri olduğunda şöyle derdi, “Git bir yürü gel, hava al sen”. Zaten geri adım atmış sonradan. Demek ki bir yürüyüp gelmiş Boğaz’da.

Savaş Özbey : Sadece oğluyla değil, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile de sorunları olmuş, öz kızını yıllarca kabul etmemişti. Halbuki sokakta kim görse “İbrahim Tatlıses’in kızı bu” der. Sonra araya maddi konular girdi. İbo, İdo’ya dört dörtlük babalık yapmış olabilir ama diğer çocukları için aynı şeyi söyleyemeyiz. Eski eşi için sarf ettiği sözler de yenilir yutulur cinsten değil. Neyse ki özür diledi.

( Alıntıdır )

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)