![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Nilsu Berfin Aktaş, son olarak Kalp Yarası ile izleyici karşısına çıkmıştı. Son yıllarda güzelliğiyle ekranın en çok konuşulan isimlerinden olan 23 yaşındaki Aktaş'ın, sevgilisiyle sessiz sedasız evlendiği ortaya çıkmıştı. İşte Nilsu Berfin Aktaş'ın herkesten sakladığı eşi... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nilsu Berfin Aktaş sessiz sedasız evlenmişti! Eşi bakın kim çıktı... Son olarak Kalp Yarası dizisiyle izleyici karşısına çıkan Nilsu Berfin Aktaş, oyunculuğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettirdi. 23 yaşındaki Aktaş'ın, sevgilisiyle sessiz sedasız evlendiği ortaya çıkmıştı. İşte Nilsu Berfin Aktaş'ın herkesten sakladığı eşi... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .👍 1 | |
| |
| | #2 |
| yakisiyorlar bence birbirlerine 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Nilsu Berfin Aktaş ın eşinin adı Serdar Sertçelik. Dün boşanacaklarını duyurdular. Konudaki adam İlhan Şen. Nilsu ile alakası olmayan biri 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Çok tatlılar 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| İnşahlah mutlu olurlar 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Bunlar kim.? ;d 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() Bende diyorum bununla ne ara evlendi bu kız 👍 1
________________ . | ||
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
Fotoğraf olarak onlar vardı, bende azıcık aceleyle açtım, bakmadım tam. .dd Neyse siz onları biliyorsunuz. Onlarmış gibi düşünün | ||
| |
| | #9 |
| İtiraf edıyorum o gizemli adam benım.. d
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |