![]() |
| | #1 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Modlugum sana emanet ;D Fındık bahcelerıde yazlıkta evde Kendını cok :cici::cici::cici:onemseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeee ;gul 👍 2
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #2 | |
| Alıntı:
Not: Bunlar vasiyet niyetine geçmez dimi 👍 2 | ||
| |
| | #3 |
| Tagımı sana bırakıyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
;dayi 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| Vasiyetimdir; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'ye kokmuş çoraplarımı, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'ye boxerimi, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'a pc'min klavyesini, faydasız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'a faydalansin diye cepis telefonumu bırakıyorum.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #5 |
ben ölürsem lütfen telefonumu imha et 👍 2
________________ . | |
| |
| | #6 |
| Hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum yiyin durun birbirinizi komple mesaj. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| She ve lord canlarım benim ![]() vasiyetim Ankaraya deniz gelirse benim içinde denize girin ssjsj
________________ | |
| |
| | #8 |
ben sana kalbimi bırakıyorum. Onu 6 ya böl @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ya dağıt. Bir parçasını da sen sakla ;heart Forumdaki tüm emeklerimi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya ; Tüm kahve fincanlarımı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a ; Tüm yazılarımı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya bırakıyorum. Hepsi bu kadar ;gul @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ha bi de şeeey @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] a selamlarımı bıraktığımı söyle :cici: 👍 10
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ | ||
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
👍 2 | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |