![]() |
| |
| | #1 |
| ruhsal sıkıntıların kaynağında anlamsız insanlarla anlamlı ilişkiler yaşama isteği ve çabası yatar. - Viktor Emil Frankıl 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| sakiiiin hepimiz deliyiz rekabete gerek yok
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Buna benzer bir konuya farklı bir platformda denk gelmiştim birçok yorumda almıştı aklımda kalan hoşuma gidenleri zaman buldukça paylaşayım :) ''Kimse göründüğü kadar iyi, anlatıldığı kadar kötü değildir...'' 👍 1
________________ . | |
| |
| | #4 |
| biyerde okumustum: kadinlarin agri alicilarinin sayisi erkeklere nazaran daha fazla olmasina ragmen, tahammüleri daha kuvvetliymis
________________ My life, my rules. | |
| |
| | #5 |
| Kavga eden insan barışmak ister.
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| depresyon her zaman ağlayan gözler, yorgun bakışlar ve halsiz bir vücut değildir; bazen neşeli bir insanın arkasına gizlenmiş kırık bir kalp de olabilir. psikoloji de buna maskeli depresyon derler. Konu DUHAN tarafından (25 Haziran 2022 Saat 02:34 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #7 |
| "bir insan durduk yere ne kadar sıklıkla ahlâktan söz ediyor, onu bunu ahlâksızlıkla itham ediyor, cepheyi ne kadar büyütüyorsa gündelik hayatında toplumdan gizlediği veya gizlediğini sandığı o kadar ahlâksızlığı, o kadar rezilliği, o kadar kepazeliği vardır!" Sven Hassel 👍 2 | |
| |
| | #8 |
| Bulunduğun ortamın zeka seviyesi, senin zeka ve gelişim düzeyini etkiler. 👍 2
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| insanlara yardim ettigimde bana kahraman diyolar bu insanlar neden ac dedigimde komunist diyar (Ernesto Che Guevara)
________________ | |
| |
| | #10 |
| „‘ben eleştiriye açığım.’ diyen kişinin aslında hiç de açık olmaması.“
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |