![]() |
| Anketimiz: Cemaatler kapanmalı mı ? | |||
| Evet. Çünkü ..... | | 3 | 75.00% |
| Hayir.Çünkü..... | | 1 | 25.00% |
| Katılımcı sayısı: 4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| tek saygı duyduğum cemaat, camiye giden cemaattir. onun dışında türkiye cumhuriyeti topraklarında, ne kadar şeyh şıh tarikat cemaat püsür varsa hepsine saygılar | |
| |
| | #2 |
| Kapatın şu gerici tarikatları.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #3 |
| Diyanet tarafından daha denetlenebilir bence | |
| |
| | #4 |
| .s.s
________________ | |
| |
| | #5 |
| Bir an önce kapatılmalı. Hatta cemaat değil dini baz alarak insanları kandıran herşey kapatılmalı | |
| |
| | #6 |
| Herkesin fikirlerini yayma hakkı var. Çocuğunu göndermezsin olur biter.
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #7 |
| Kesinlikle kapatılmalı.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Ben kapanması taraftarı değilim çünkü insanlar cemaatlerin insan toplumuna ne kadar zarar verdiğini görüp bilmeden algılayamazlar.. Bazen doğru yolu bulmak için yanlış yola sapmak gerekir.. | |
| |
| | #9 |
| Böyle bir karar çıkarsa bir çok cemaat yer altına çekilir ve faaliyetlerini gizli bir şekilde sürdürür bu da gizlilik seven insanlarımız tarafından daha çok rağbet görmesine yol açabilir. Kapatmak yerine denetlemek yada kontrol altında tutmak daha mantıklı sonuçlar doğurabilir.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #10 |
| Nakşibendi nin ilim yayma tarikatlerinin çoğu kaçak zaten Kaçak olmasına rağmen devlet buna müsade etmesede bi şekilde ediyor .) mesela geçmişte o ortamda bulunmuş biri olarak .) bir gece ilim öğrendiğimiz yerin sahibine telefon geliyo içerden memur o yeri kontrole geleceklerini haber veriyo .) normal ev görüntüsü verip içerdeki talebeleri 1 saat içinde evlerine gönderiyorlar .)) Yani böylelikle ilim öğretilen yer evmiş gibi içerde talebe yokmuş gibi takılıyorlar.. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |