![]() |
| |
| | #1 |
| ProblemSiz Bir iLiski Sizin iCin NasiL oLurdu? | |
| |
| | #2 |
| Çok güzel oluyor valla sıfır stres.. | |
| |
| | #3 |
| Problemsiz ilişki yoktur bence. Ama az ama çok sorunlar her zaman olur. İlişkiden kasıt nedir bilemem ama her bağda pürüzler yaşanır, doğaldır. Çözülemeyecek boyutta ise zaten o artık ilişki değildir.
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #4 |
| İyi olurdu. | |
| |
| | #5 |
| problemsiz bi iliski olamaz; yoktur yani. problemleri cözebilmek mesele. tabi kirmadan, kirilmadan.
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| oncelikle kiskanc olmamali ve rahat birakmali seviyorsa seni zaten senindir sevmeyeni halatla baglasan durmaz problemsiz bir iliski yoktur bencede illa cikar bi problem
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 |
| Kemal Sunal ne demis karşılıkli saygı duyalim haklarımızıa | |
| |
| | #8 |
| Problemsiz ilişki diye birşey olamaz. İnsanın olduğu heryerde problem vardır. 2 insanın olduğu yerde her zaman problem vardır.
________________ Stay strong, trust your instincts. Set your spirit free, never forget your spiritual side. Even in the midst of hardships, there is always a light to guide your way. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |