![]() |
| | #1 |
| Yengeç Burcu 11 Haziran 2022 Cumartesi Günlük Burç Yorumu Bugünkü tüm çabalarınız, fazla çaba harcamadan başarıya götürecektir. Gayrimenkul almak veya satmak için hayırlı bir gün. Hukuki anlaşmazlıkların lehinize çözülmesi muhtemeldir. Bir mahkeme kararı lehinize olabilir ve aniden büyük miktarda para veya mülk alabilirsiniz. İş yerindeki rolünüzün sınırsız olanaklarını görebileceksiniz. Katıldığınız projeye katılımınıza değer verecek çok üst düzey birinin dikkatini bile çekebilirsiniz. İleri eğitim almayı düşünenler, doğru yolda oldukları için iç huzurunu korumalıdır. Uzun bir süre sonra biriyle tanışmak mümkündür. Aile cephesinde bazı gerginlikler görülüyor, ancak bunları dağıtmayı başaracaksınız. Bir ilişkinin sevgi ve özenle beslenmesi gerekir, bu yüzden devam edin. ( Alıntı ) 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Neredeyse Hepsi Doğru Tam Olarak Bu Tarz Şeyler Yaşıyorum ßu Ara.) 👍 1
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #3 |
| allah allaah 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| .^^ 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |