![]() |
| |
| | #1 |
![]() Koronavirüs’ten dolayı marketlere gidip yüzlerce liralık alışveriş yapanları görmüşsünüzdür. Ben gördüğüm en uçuk market alışverişi fiyatını söyleyeyim; 600 lira! Evet evet tek seferde ödenen para bu! Uzmanlar, rafları boşaltmak yerine asgari düzeyde ihtiyaçlarınızı karşılayın diyor. Gıda konusunda sorun yaşanmayacağının altını çiziyor. Peki sence marketlere böyle akın edilip stok yapılması, haklı bir tepki mi? Neden böyle yapıyoruz? 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Ülkenin belirli kesimlerinde o var . Darbe girişiminde deprem de virüs de stokculuk yada fahiş fiyatlarla ahlaksızlık yapan insanlar var maalesef ... 👍 1
________________ Sayonaraaa.. | |
| |
| | #3 |
| Haksız bir tepki. Sadece bir kişide olan durum için neler yaptılar. Belki 100 veya 1000 kişide olsa iç savaş çıkartacaklar. Bir yandan öyle haberler geliyor ki milletimiz adına kıvanç duyuyorum ama bazen öyle bir hareket yapıyorlar ki lanet okuyorum. Ne oldu o kadar şey aldılar da. Bugünde gidip alabiliyorsun ve hepsi yerinde. Panik yaratmanın bir anlamı yok. Aç kalmazsınız. Devlet elbette bu tip durumlarda yardım eder. Kısıtlı dahi olsa. | |
| |
| | #4 |
| 80'li, 90'lı yıllarda olsaydık belki haklılardı ama bugün makarnanın stoklanması sadece korkakların işidir. Ölümden korkulmaz çünkü ölüm gerçek. Zaten öleceksin ne diye korkuyorsun. Üstelik makarna mı kurtaracak seni?
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #5 |
| Darbe gecesi market yağmalayanlarla virüsü duyup stok yapanlar aynı kişilerdir. Yarın bi gün savaş çıksa vatanı ilk satacak olanda bunlardır emin olun.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #6 |
| Açlıktan insan ölmez ama, cehalet öldürür.
________________ . | |
| |
| | #7 |
| amerikanın oyunları | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |