![]() |
| Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? Forumumuza yeni katılan üyelerimiz ile alakalı tanıtım konularına bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Normalde bu bölüme bu konseptte konu oluşturmam ancak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
(Serkan) kardeşim benim için çok kıymetlidir. Kendisi ben çağırmadığım halde beni görünce üye olmuş, ben de herkesten önce hızlı davranıp konusunu açmak istedim. Burası üye sözlüğü değil evet ancak şunu da belirtmezsem olmaz. 2006 yılından beri kesintisiz dostluk sürdürdüğüm, özellikle son 7-8 yıldır hangi projeye girsem ve ihtiyacım olsa yanımda olan adam gibi adamdır kardeşim. Gerek mIRC Coder, gerekse forum yazılımlarında özellikle Front-End Developer olarak da ileri seviye bilgiye sahiptir ama tevazu sahibi olduğundan öyle pek etiket yapmaz yani pek her yerde görmez, bilmezsiniz. Hoş geldin kardeşim. 👍 6 | |
| |
| | #2 |
![]() Aramıza Hoş Geldiniz. Keyifli Forumlar Dileriz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] . 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Hoş Geldiniz , Keyifli Forumlar Dileriz 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Hos geldiniz. 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| hos geldiniz 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
çok sağol kardeşim. Sende benim için değerlisin. Dediğin gibi senin nickini görür görmez üye oldum. Senin nezdinde tüm emek veren arkadaşlara başarılar diliyorum. Cümleten hoşbulduk, teşekkür ederim. 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Hoşgeldiniz Sefa geldiniz 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Hoş geldin aramıza 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| Seninle yeniden karşılaşmak güzel @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hoş geldin :) 👍 1
________________ . | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |