![]() |
| Anketimiz: Sevgilinizin hayatınıza karışmasından rahatsız olur musunuz? | |||
| Olurum | | 0 | 0% |
| Olmam | | 1 | 100.00% |
| Katılımcı sayısı: 1. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hadi buyrun bakalım. Sürekli müdehale ihtiyacı duyan bir sevgiliniz var ne yaparsınız bu durumda? Dizginlenebilir mi bu durum yoksa aman ben ne uğraşıcam deyip bırakır mısınız? 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Karşısındaki insanın da bir birey olduğunu unutup her şeye karışan erkek şizofrendir net. 👍 2 | |
| |
| | #3 |
| Sevgili yada eş olunca özgürlük alanını kısıtlama lüksü vermiyor kimseye sonuçta karşıdaki de bir insan illaki onunda farklı düşünceleri olur. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Bazı şeylere karışabilir ama öyle her şeye karışıp insanları yönlendirmek gibi duygulara gelemem. | |
| |
| | #5 |
| Gerçekten kısıtlıyor mu yoksa ben mi kısıtlandığımı düşünüyorum? Bu çok önemli bir fark. İletişim sorunuyla ve kişilik bozukluğu birbirinden çok farklı olduğundan olsa gerek, önce bir kaç kişisel gelişim kitabıyla başlardım herhalde. Baktım ki öyle bir şey değil, adam gerçekten hasta ruhlu yolumu ayırırım tabi ki. Öylesiyle ömür mü geçer ya hu? Çocuk muyum ben 👍 1
________________ “Always will I bathe my days in the golden glow of enthusiasm.” ~ Og Mandino | |
| |
| | #6 |
| Hayatımda aldığım insan bana inanıyorsa bende ona eğer ciddiye alıyorsam bazı şeylere karışabilir ama her kişininde kendine ait olan özgürlüklerini unutmamak şartı ile. :) 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Olurum tabi ki. Sevgilim olması onun her şeyime karışması manasına gelemez. Ne o öyle liseli ergenler gibi.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #8 |
| Sevgilimse her şeye karışamaz. Ama eşimse her şeye karışabilir. Yaptığım naza sayarım skfjdjfhsjdj
________________ "such a beautiful place...to be with friends. Dobby is happy to be with his friend...Harry Potter" ![]() | |
| |
| | #9 |
| Çok gereksiz müdahalelerde evet.
________________ ***** "Ardından karanlığın içinde bir kibrit yanmış. Geçmiş, geleceğin üzerinde kendini ateşe vermiş. Ve gelecek, geçmiş ile birlikte yok olmaya başlamış." ***** | |
| |
| | #10 |
| Sevgilim diye herşeye karışamaz herkes rütbesini bilecek . 👍 1
________________ Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~ | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |