![]() |
| Anketimiz: 2023 Cumhurbaşkanı Adayınız | |||
| Recep Tayyip ERDOĞAN | | 5 | 25.00% |
| Kemal KILIÇDAROĞLU | | 1 | 5.00% |
| Ekrem İMAMOĞLU | | 0 | 0% |
| Mansur YAVAŞ | | 5 | 25.00% |
| Ümit ÖZDAĞ | | 1 | 5.00% |
| Meral AKŞENER | | 0 | 0% |
| Ahmet DAVUTOĞLU | | 0 | 0% |
| Ali BABACAN | | 0 | 0% |
| Muharrem İNCE | | 1 | 5.00% |
| Diğer | | 7 | 35.00% |
| Katılımcı sayısı: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Merhaba değerli IRCRehberi.NET kullanıcıları hakaret etmeden, seviyeli bir şekilde adayımızı tartışalım :) | |
| |
| | #2 |
| Kim göndericem derse ona bastım vallahi bastım diyen eleman gibi basıcam.. Gerçi diyen de var ümit ediyoruz bakalım.. Aklımın bi' tarafı yavaş yavaş diye de bağırıyor küçük bi' kısmında da bi' babacan var ama bakalım.. Konu kilitlenebilir ama tarafımızı belli edelim..
________________ NO RESPECT F**K PEACE. | |
| |
| | #3 |
| söylemem
________________ | |
| |
| | #4 |
| Beni nolur 1923-1938 yılları arasına ışınlayın.. Gerçekten ben bu devrin insani değilim olmak istemiyorum. 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
Atla gidiyoruz ![]() 👍 3
________________ I was quiet, but i was not blind 24.10.2025 하칸 친구 | ||
| |
| | #6 |
| Ben gerçekten konuşmak istemiyorum bu tarz konularda kendimi okadar zor tutuyorum ki anlatamam. Ama yinede konuşuyorum işte. Ülke olarak resmen perişan bir hale geldiğimizi düşünüyorum Allah hakkımızı bırakmasın. Oy vereceğim kişiyi daha düşünmedim çünkü hepsi oy için güzel konuşup sonra dediklerinin 1 tanesini yapmıyor. Aklımda oy verecek kimse yok şuanda ztn kullanırım kullanmam bilmiyorum hiçbirinden bir beklentim yok. Bakalım verecek olursam bi kişi arasında gidip geliyorum ondanda ümitli değilim de hadi neyse. Hele şu 2023`ü iple çekiyorum sadece. Susayım yeter bukadar konuştuğum. Sadece Linç yememek için daha fazla konuşmak istemiyorum jdfjdjs 👍 2
________________ ❥ | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
emin ol konuşmak isteyip içini dökemeyen dökmek istemeyen, hiç gereksiz polemik yaşa*********tansa susup kendi doğrularını sürdürmeye çalışan senin gibi milyonlarca kişi var. Bi kıvılcım bekleniyor sadece. oda ne zaman olur kim yapar bilmiyorum. 👍 1
________________ I was quiet, but i was not blind 24.10.2025 하칸 친구 | ||
| |
| | #8 |
| .fırlat Çay : D
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #9 |
| Tayyip amca hariç, herkes olabilir. | |
| |
| | #10 |
| Yukara baksak bıyık aşağı baksak sakal.Hepsi birbirinden kirli.Ama olanın da değişmesi şart.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |