![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler seninle olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni Çok Seviyorum Mutlu Yıllar Güzellik. ![]() Şimdi okurken hem duygulanacak kadar hem ağlayacak kadar mutlu olacağını bildiğim için senin için güzel dilekleri okumanı ve okurken de o yüzündeki tebessümü hiç eksik etmemeni rica ediyorum güzelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emeği Geçen Herkeze Sonsuz Teşekkürler. 👍 7 | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mmm ilk sana sonsuz çok teşekkür ederim ve Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim iyi ki sizleri tanımışım Seni Çok Seviyorum...:gul 👍 3
________________ ![]() Konu GüL tarafından (29 Mayıs 2022 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #3 |
doğum günün kutlu olsun canımm, sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere. Yeni yaşında çok çok mutlu ol 👍 2 | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 2
________________ ![]() | ||
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| | #6 |
kardeşim Doğum Günün KutLu oLsun SağLıkLı MutLu Nice Yaşların Olsun.. Paylaşımda Emeği Geçenleride Tebrik Ediyorum Güzel çalışma oLMus başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin emeğine sağLık 👍 2 | |
| |
| | #7 |
canım benim sevdiklerinle birlikte sağlıklı nice yaşlara iyiki varsın çiçeğim 👍 2
________________ El Haset Min-El Mahrum Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! ! | |
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 2
| |
| | #10 |