![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduç'tan güzel haber! 6 aylık hamile... Oyuncu çift Gupse Özay ve Barış Arduç'tan güzel haber geldi... Çift ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 yıllık birlikteliklerini 2020 yılında nikah masasına taşımışlardı. Pandemi döneminde evlenen çift aile arasında gerçekleşen bir törenle dünyaevine girmişti. Bir süredir ekranlardan uzak olan Gupse Özay'ın 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu, ünlü oyuncunun Bebek beklediğini, ‘Bu güzel haberi buradan paylaşmak istedim. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile, her şey yolunda. Gupse Özay 3 ay sonra anne oluyor’ paylaşımıyla duyurdu. Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan Barış Arduç eşi Gupse Özay sorulunca, ‘yakında onu da görürsünüz, merak ettiklerinizi o cevaplar’ şeklinde konuşmuştu. ![]() kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| Allah analı babalı büyütsün | |
| |
| | #3 |
| Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| hayirlisi olsun
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| saglikla gelsin insallah
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| Sağlıkla gelsin inşallah. Çok sevindim valla | |
| |
| | #7 |
| Gözlerden uzak çok güzel bir ilişkileri var çok seviyorum bu çifti. Allah analı babalı büyütsün.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Çok tatlılar. Allah analı babalı büyütsün inşallah. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |