![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() 80’li yılların unutulmaz güzellerinden Harika Avcı, uzun yıllardır ortada görünmüyordu. Pansiyonda hayat Yaşadığı maddi krizler ve bunalım nedeniyle senelerdir sahnelerden uzak olduğu iddia edilen Harika Avcı'nın, her şeyini satıp Kartal’da bir pansiyon odasında yaşamaya başladığı iddiası vardı. Avcı’nın pansiyon parasını, Avustralya’da yaşayan bir fanı ödemişti. "Aslında içeriye açılırsın" Harika Avcı, uzun zaman sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Avcı, kendini paylaşarak fotoğrafa "Dışarıya kapanmak esasen içeriye açılmaktır." notunu düştü. Kaynakça;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| bi sarkisi vardi begenirdim suan aklima gelmedi
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| nasıl yapar. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #4 |
| Üzücü bi durum umarım toparlar | |
| |
| | #5 |
| Güzel hatundu Allah için. Ama maddi zorluk çekmesine üzüldüm. Demek parasını değerlendiremedi yazık olmuş. | |
| |
| | #6 |
| Bunu da tanimiyom :d
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #7 |
| kim bu
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |