![]() |
| | #1 |
| Çok uykusu gelmiş gözler gitmiş diyorsun aynaya bakmaya gidiyor nereye gitmiş gözlerim diye ;d Masumiyet 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Yeğenlerimle girdiğim en çok kim yiyecek en hızlı kim içecek diyalogları ;haha "Ben senden daha büyük olcam hala" dryip attığı havalı bakışlar. Yerim yaaa :) 👍 1
________________ . | |
| |
| | #3 |
| Git bak bakalım ben mutfakta mıyım diyordum gidip bakıyodu ya yerim 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| Çoluk çocuk sevmem pek ama bazıları cok tatlı be ;/ Evlenirsem yabacam bunlardan ;/
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #5 |
| - hala gözlerinin icine bakmam lazim bana bak esek mi var icinde? + ne esegi esek ne arasin gözümde - sana esek gözlü diyolar ![]() yicem askimmmmmm 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #6 |
| Aaa Bu konu tam benlikmiş Ben çok duyuyorum Okulda ve yeğenimle her karşılaştığım diyaloğu paylaşabilirim artık burada ![]() En son ki yeğenimle konuştuğumun bir diyaloğunu koyayım - durumuma baktın mı teyze, çok güzel fotoğraf çektim bi bak bi bak (Sünnet oldu da yeni gece görüntülü aradı, yatağını süslemiş ışıklarla herkes uyurken ayna karşısında kendi resmini çekip ablamın hattından durum yapmış eşek sdjk) | |
| |
| | #7 |
| yiaa yeni konuşmaya başlayan yiğenim ile konuşunca veya aynanın önüne geçip birlikte öpücükler vermek süslenmek çok tatlişkoo oluyoo amaa | |
| |
| | #8 |
| Bir gün yemek yiyoruz, tabağımı bitirdim oturuyorum. Yeğenim tabağını bitiremedi bana şu cümleyi kurdu: -Dayı hakkımı yer misin? 👍 2 | |
| |
| | #9 |
| Çocuklarla çocuk olmayı çok seviyorum
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #10 |
| -Beyizz bana pizza alirmisin +Neden ben sen al işte -cunku senin paran bitsin istiyorum Yiaaaah yirim
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |