![]() |
| | #1 |
![]() Ankara'da bir özel okulda öğrencinin, öğretmenine karşı olan davranışlarının kaydedildiği ve sosyal medyada yayınlanan video tepki çekti. OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI Twitter'da açılan '#öğretmen' etiketi altında yorum yapan binlerce kişi, işlem yapılmasını istedi. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklayarak, "İlimizdeki bir özel okulda bir öğrencinin öğretmenine karşı kabul edilemez davranışlarının yer aldığı ve sosyal medyaya yansıyarak gündeme gelen olaya ilişkin inceleme/ soruşturma başlatılmıştır." dedi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaynakça: EnsonHaber | |
| |
| | #2 |
| elinin tersiyle bi geciriverseydi saygisiz
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| İşte bilmem ne kuşağı böyle yetişiyor.Anne baba terbiyesi almamış,örf,adet,gelenek,görenekten bir haber... Öğretmen de aksine gencimizi kaybetmeyelim diye açıklama yapmış. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Öğretmenimizin iç sesinin o cümleler olduğunu düşünmüyorum Öğrenciye diyecek sözüm yok Önceki paylaşımda yazmıştım zaten Yeni nesil nesil gibi değil, bilemiyorum ileride bunlar nasıl iyi örnek bir ebeveyn olur ;) 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |