![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Ünlü popçu Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, Bergen’e Saygı albümününde yer alacak. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Havva Öztel, stüdyoda şarkı okurken videosunu yayınladı. "KIZI ISRAR ETTİ" Öztel, “Kızım, bir Bergen şarkısı söylememi çok istiyordu. Ben de kızımı kırmayıp albüme dahil oldum. Bu konuda çok da iddialıyım, çok da güzel yorumladım.” dedi. Öztel, geçtiğimiz günlerde kendisine gelen soru üzerine, albüm çıkmayı düşünmediğini dile getirmişti. Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Yok artık DDAile boyu şarkıcı olacaklar heralde.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #3 |
| ne kadar genc duruyo masallah
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| anasina bak kizini al jajaaj
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Annesi kızına güzellikle bin basar. Sesi nasıl hiç dinlemedik :) Kızına bak Anasını al.. :) 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| ben almiyim sagol sen al jajajaja 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 |
| Bir sen eksiktin şimdi tam oldu bravo | |
| |
| | #8 |
| Ana yüreği işte.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |