![]() |
| | #1 |
| Dün 22 Mart Dünya Su günüydü. Gerek reklamlarda gerek birçok yerde bugün ve geçmişte suyu tasarruflu kullanmamız yıllardır ikaz ediliyor. Birçok bilim insanı ise dünyayı gelecekte su sıkıntısı beklediğini dile getiriyor. Sizce dünyayı ilerde büyük bir susuzluk sorunu bekliyor mu? Buna karşı ne tür önlemler alınmalıdır? Düşünceleriniz nelerdir? | |
| |
| | #2 |
| herkes içtiği suyu sadece bir litre azaltırsa susuzluğu yenebiliriz :))))
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #3 |
| değeri bilinmeyen elementlerden biri su işte. susuz kalınca görürüm herkesi. | |
| |
| | #4 |
| Konuyu görünce tek susayan ben miyim acaba.d
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #5 |
| Kıyamet alametleri olarak zaten şu savaşları meydana gelecek. Susuzluk çoğu toplumu savaşa itecek yeni kaynaklar petrol su bu olmak yerine bir bardak su olacak | |
| |
| | #6 |
| Yağmur ve kar yağdığı sürece susuzluk olmaz :))
________________ Ne hissettiğini unut neyi hakettiğini hatırla. | |
| |
| | #7 |
| Yıllardır petrol ve gaz savaşları olduğu gibi su savaşları da olacak.Biz göremeyiz belki ama doğa buna doğru evriliyor. | |
| |
| | #8 |
| Onsuz kalmaktan evlâdır. (!)
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Bilimler muhendisleri gec Allah dedigi olur
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #10 |
| Ben ilkokuldayken bir slayt vardı susuzluğu anlatıyordu çok net hatırlıyorum. Bir mektuptu, belki sizin okullarda da vardır.. O slayttan çok etkilenmiştim ve gerçekten her su kullanışımda aklıma gelir. Çoğu göl kuruyor ve yapay sular ile müdahale ediliyor yani bu da ileride susuzluk sorununun artacağına işaret ediyor bence.. Yapılacak olanlar da basit. Suyu "idareli" kullanmak.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |