![]() |
| Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Rusya, Ukrayna'ya karşı savaşa Ermenistan'daki bir askeri üste konuşlanmış ayrı birimleri dahil etmeyi planlıyor. Açıklama, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı'ndan Facebook'tan geldi. Açıklamada, "Düşmanlıklara karışan münferit birimlerin muharebe kabiliyetini geri kazanma çabalarını sürdüren Rusya Federasyonu'nun askeri liderliği, Ermenistan'daki 102. askeri üssün bazı kısımlarını Ukrayna topraklarına getirmeyi planlıyor." denildi. Ayrıca, Rusya'nın Güney Askeri Bölgesi 8. Genel Ordusunun 20. Motorlu Tüfek Tümeni'nin yaklaşık 130 askerinin Ukrayna'daki düşmanlıklara katılmayı reddettiği kaydedildi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı. | |
| |
| | #2 |
| Bilmem kaçıncı gün oldu hala paralı asker arıyor Rusya. Yaptırım falan bir tarafa da büyük rezil oldu. | |
| |
| | #3 |
| Çeçen mucahidlerle omuz omuza çarpışırlar artık.
________________ Dünya, bensiz de dünyaydı; darılmadım. | |
| |
| | #4 |
| Bu atası belirsizler niye her yerden fırlıyor? 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |