![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Tuğçe Tayfur ile Gökhan Göz el ele [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ferdi Tayfur’un kendisi gibi şarkıcı olan kızı Tuğçe Tayfur, adının aşk dedikodularına karıştığı işadamı Gökhan Göz ile ilk kez önceki gün İstMarina Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Önce baş başa yemek yiyen ikili, daha sonra arkadaşlarıyla buluştu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
magazin haberleri yakışmıyor sana, sen futbol haberlerine devam et :) 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
ama spor haberi kalmıyor napim dostum :) 👍 1
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||
| |
| | #4 |
| Bende bir gün el ele yakalancam mi acaba ole benide mi ifşa edeceksiniz gebermiyesiz))))))) 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Eyvallah dostum sende öylesin.. Olur mu yaa Avrupa ligi maçları var illaki ekmek çıkar sana. 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
İsterseniz beraber ifşa olabiliriz hanfendi? 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | ||
| |
| | #7 |
| Senden sağlam mı var ))) 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Bu adam hangi ara Gülşah Saraçoğlundan ayrıldı da bunla yakalandı. Ne kadar hızlılar anam yetişemiyoruz 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |