![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Bergen'in başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah filmi yayınlatmayan Kozan Belediye Başkanı'na göndermede bulundu Bergen'in başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ünlü oyuncu "Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" diyen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a IQ testiyle göndermede bulundu. Bergen'in başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah imalı paylaşımıyla olay oldu. Türkiye'nin her yerinde vizyona giren filmin Adana Kozan'da yayınlanmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Film, yayınlandığı ilk andan itibaren gündem olurken; Halis Serbest'in yaşadığı Kozan ilçesinde de vizyona girdiği, ancak sonradan kaldırıldığı iddia edildi. Söz konusu iddia, Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından yalanlandı. ![]() Filmin ilçede henüz vizyona girmediğini ancak sinema yöneticilerinin yayınlanması için rezervasyon yaptırmış olabileceğini söyleyen Özgan, Bergen filminin şiddet içerdiğini bu nedenle yayınlanmasına izin vermeyeceğini söyledi. Özgan, "Vizyona hiç girmeyen film nasıl yayından kaldırılır? Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" dedi. ![]() ![]() IQ TESTİ GÖNDERDİ Bergen filminin başrolü Farah Zeynep Abdullah Özgan'ın açıklamalarını alıntılayarak, 'IQ testi' paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına Özgan'ı da etiketledi. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni aldı. Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' | |
| |
| | #2 |
| 20 Yaş sınırı gelmesı gerekıyor en az filme
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #3 |
| yılanla kozanlıyı aynı çuvala koymuşlar, yılan; Kozanlı beni soktu diye bağırmış | |
| |
| | #4 |
| Farah iyi yapmış. Bunlar bu kafayla nasıl belediye başkanı oluyorlar ya. | |
| |
| | #5 |
| Farah sen harikasin
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Nasıl böyle bir film için izin vermiyor, hangi kafayı yaşıyorlar. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |