![]() |
| | #1 |
| Türkiye'de son 24 saatte 64 bin 275 yeni vaka tespit edildi, 213 kişi hayatını kaybetti. 76 bin 832 kişi ise COVID-19'u yenerek sağlığına kavuştu. Türkiye'de son 24 saatte 410 bin 435 COVID-19 testi yapıldı, 64 bin 275 kişinin testi pozitif çıktı, 213 kişi yaşamını yitirdi. ![]() Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan paylaştığı mesajında, "İyi Haber: Omicron varyantının ilk görüldüğü şehirlerde vakalar hızlı bir artış göstermiş, izleyen haftalarda sayılar düşmüştü. Şimdi aynı durumu ülke genelinde yaşıyoruz. Uyarı: Salgın gündemden düşmeye başlasa da virüs varlığını koruyor. Aşı konusunda ihmalkâr olmamalıyız" açıklamasını yaptı. Kaynak ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Bu gidişle sonumuz hayır değil | |
| |
| | #3 |
| Bir yıl oldu halâ koku alamıyorum bu illet yüzünden koku duyumu kaybettim : ( | |
| |
| | #4 |
| hala okadar cok mu ya
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| ne oldu da 3 günde 90 binlerden 60 binlere düştü diye sorarım.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |