![]() |
| Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Ukrayna'nın başkenti Kiev'de sabahtan beri patlama sesleri duyuluyor. İlk patlamalar Pechersky ve Goloseyevsky bölgelerinde bildirildi. "Operasyonel bilgilere göre, Darnichsky bölgesi üzerinde uçan drone, Ukrayna ordusu tarafından vuruldu. Kiev, balistik ve seyir füzeleri tarafından vuruluyor, "dedi. Ön bilgilere göre, av tüfeği eve isabet etti. Şehrin hava savunma sistemi, ateşlenen füzelerin bir kısmını etkisiz hale getirdi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Silah satanlar servetine servet katacak , Zenginler ülkeyi terk edecek, Fakirler ölecek, Çocuklar ise öksüz/yetim kalacak. Savaş bundan ibaret. 👍 1
________________ 𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓 ۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰ | |
| |
| | #3 |
| Şuan çok kötü durumdalar içler acısı resmen ülkede kaçış içinde insanlar.. | |
| |
| | #4 |
| Allah yardımcıları olsun gerçekten, gördüğüm görüntüler hiç hoş değildi. | |
| |
| | #5 |
| Bu duruma gelineceği belli değil miydi..? Kafa tutarken sadece lafta kalmak çok utanç verici
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Allah yardim etsin :(
________________ Bi Bitmediniz... [SIGPIC][/SIGPIC] | |
| |
| | #7 |
| daha bi kac gün önce rahat rahat uyuyup uyaniyodu insanlar 1 günden 1 güne hayatlari degisti. Allah yardim etsin..
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |