![]() |
| | #1 |
![]() Siz de pazartesi sendromu yaşayanlardan mısınız ? 👍 3
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #2 |
| çook uzun yıllar yaşadım. ne zaman ki severek yapmadığım işi bıraktım. şuan severek yaptığım bir sektöre geçtim. artık pazartesileri sendromsuz oldu :))
________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #3 |
| Pazartesi kadar bir guzel gun varmi bu sendrom yapanlara hep hayretler icerisinde bakmisimdir. :)
________________ ![]() | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
Biz senin gibi her gün yatmıyok dedem. Hafta sonu iki gün yattıktan sonra ameleliğe başlamak ne koyuyo bilemezsin sen. 👍 1
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | ||
| |
| | #5 |
| Haklisin haftada 2 gun yatiyorsun ne guzel yatmak cumlesi benim sozlugumde hic olamdi :)
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
ben pek öyle sendromlara girmem;khv | |
| |
| | #7 |
| sevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
p.tesi gununu artik semdrom oLarak gormuorum inan hec sevmiorum haftasonundan sonra iLk gun ve Sabah 6da kaLkmak ayrica haftanin iLk is gunu en yogun gun 👍 1 | |
| |
| | #8 |
Aylardir evde olanlar yarin iş var | |
| |
| | #9 |
| Bazen bende de oluyor ama sık değil
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #10 |
| Bitmek bilmeyen bir gün. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |