![]() |
| | #1 |
| Flörtle gün içinde ne konuşulur?
________________ ... " üşüdüчsєn ċαnımı чαkαвilirsin " | |
| |
| | #2 |
| Ekonomiden girer tavşanların şirinliğinden çıkar, alt komşunun dedikodusundan girer oje renginden çıkarız ;d bizde böyle 👍 2
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 |
| Oje rengi önemli :beatrice: 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Sultan 2. Abdulhamit'i savunup savunmadığı üzerine konuşulur. Flört kişisi de sizi Menderesleri savunduğunuzla itham eder böyle böyle geçinir gidersiniz. | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
yaa hahaha güldüm :)))
________________ ... " üşüdüчsєn ċαnımı чαkαвilirsin " | ||
| |
| | #6 |
| Her şeyi konuşabiliriz.
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #7 |
| her sey
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #8 |
| birbirlerine namaz vakitlerini hatırlatmak ne güzel olurdu
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #9 |
| Sanalsa irc/forum dedikodusu daha çok sdjk Ya da şu kim bunu niye yazdın onu niye yaptın Bir de hep yoğunum aşkım modları olurdu eskiden Ha bi de çoktatlısınnn uyudun muu?? mesajları hahah Hala devam ediyor mu acaba bunlar ya sdjk Real sevgili ile ister tel de sesli ister yüzyüze buluşur her konuda çayın demi tadında konuşursun Hatta ya baş başa ya arkadaşlarınızla haftaiçi haftasonu planlarını bile yapar etkinliklere gidersiniz :a29: | |
| |
| | #10 |
| Abdülhamid'i savunun.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |