![]() |
| Anketimiz: Ciddiyet, yalnızlık sebebi midir? | |||
| Evet | | 0 | 0% |
| Hayır | | 0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kesinlikle evet. Çünku sosyal hayatta cevresine karsi ciddi olanlara pek kimse yanaşmak istemiyor. Simdi niyetimi söylerim bu gudubet suratli beni dövmekten beter eder diyordur bazıları | |
| |
| | #2 |
| Evet. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Yoo. Beni de fazla ciddi buluyorlar reel hayatımda. Yalnız mıyım.? Ciddiyet sınır koymayı bilmek demek bence. Herkesle aynı samimiyetim yoktur. 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| bazi durumlarda ciddiyet gerekli illa ki. ha 7/24 hep o ciddiyet varsa yalnizlik sebebidir ay insan sıkılır.normal dozda yalnizlik sebebi degil bence 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #5 |
| insanların suratlarına bakarak gülün ahah 👍 1
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #6 |
| Ciddiyet önemli herkesle iyi ve samimi olunmaz 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Hayır | |
| |
| | #8 |
| Hayır
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| Yalnız olmayı seçtiysen beraberinde getirdiği sonuçlara da katlanacaksın. Hem ayranım dökülmesin hem öteki türlü olmaz canım benim.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #10 |
| Hayır. Sağlam kişiler yanında olur, menfaatci varlıklar olmuyor ( hepside tekme yedi ).. piyon olarak milleti görenler ile işim yok. 👋 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |