![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Şarkıcı Gülben Ergen önceki gün Bakırköy’de bulunan bir mekânda sevenleriyle buluştu. Konserde çekilen fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaşan Gülben Ergen, kısa sürede binlerce beğeni aldı. Gülben Ergen’e bir takipçisi şaşırtan bir soru yöneltti. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Son olarak paylaşımına Ergen'in bir takipçisi "Bakirelik önemli mi?" yazdı. Gülben Ergen ise bu soruya yanıt vermeyi tercih etti. Gülben Ergen sorulan bu bakirelik sorusuna "İyi insan olmak önemli" yanıtını verdi. Gülben Ergen ve takipçisi arasında yaşanan bu soru sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Gülben Ergen'e yöneltilen bu sorunun gereksiz olduğunu savundu. Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #2 |
| Evet iyi insan olmak önemli . 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Güzel taktik. 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #4 |
| Her Alanda Iyı Insan Olması Onemlı Karsımızdakı Insanların.)
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #5 |
| Ne gerek vardi ki sorusu beynimde yankilaniyor. Yıl olmuş 2022 hala salak salak sorular.. Yerimizde saymaya devam arkadaşlar. 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| bakirelik ile iyi insan olmanin ne alakasi var anlayamadim 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 |
| önemli dese bi tayfa tarafindan link edilcek önemli degil dese diger tayfa tarafindan yine linc edilcek ne cevap vercegini sasirmis yazik sjxkfkfmc
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |