IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Ekonomi Haberleri Ekonomi üzerine haberleri bulabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)
  • 1 Gönderen Jön TüRk

Seçenekler Stil
Alt 14 Şubat 2022, 13:20   #1
Standart Marketlerde Kdv İndirimi Başladı

Önemli bir haber,bu sebeple haberi kendim özetleyerek paylaşmak istedim.

Temel gıdalardan alınan %8 kdv , %1'e düşürüldü.Bugün indirimler raflara yansımaya başlamıştır,denetimler olacak çünkü.

Gelen zamların yanında devede kulak kalacak belki ama bir nebze rahat nefes aldırabilir.

Aşağıda indirim gelecek olan ürünlerin listesini paylaşıyorum.

Pirinç, bulgur, nohut gibi tüm bakliyat ürünleri, zeytin, peynir, süt, yoğurt, kırmızı et, balık ve beyaz et, sıvı ve katı yağ, tuz, şeker, çay, yumurta, makarna, şehriye, tahıl gevreği vb. ürünler, meyve, patates, soğan, biber, domates, salatalık gibi sebze ürünleri, konserve, turşu, salça, reçel, bal, pekmez, baklava, pasta, kek, yufka, tahin helvası, fındık ezmesi, çikolata, lokum, bisküvi, kraker, gofret, pasta gibi tatlılar, kuruyemiş ürünleri, baharatlar ve bebek mamaları.
👍 1

Alt 14 Şubat 2022, 13:21   #2
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ne kadar düşecek ürün fiyatları hep birlikte göreceğiz..

barisiyormus her orman , yanginiyla. .

Alt 16 Şubat 2022, 18:40   #3
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sayım yapıyoruz ayagına kdv indirimi gelmeden fiyatları katladılar. Kdv indirimini zamlı fiyat üstünden sattılar. Cumartesi günü 38.90 tl olan 30 lu yumurta her ne hikmetse pazar 45.90 çıktı. Pazartesi %7 indirim yapıp 43.5 den satmaya başladılar uyanığım diye geziyorsunuz ortalıkta hırsızlar serefsizler

Alt 16 Şubat 2022, 23:07   #4
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yüzde 7'lik kdv indirimi vatandaş'a fayda'dan çok zarar verecektir. Bu vergi indiriminin oluşturacağı yük yine vatandaşa bindirilecektir.

Bu indirim ile birlikte petrol ve doğalgaz'a da indirim yapılsaydı o zaman cebe yansırdı.

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

Marketlerde Kdv İndirimi Başladı
28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)