![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ircrehberi ailesi olarak sevdiklerinle sağlıklı bir ömür dileriz. 👍 3 | |
| |
| | #2 |
| Kutlu Olsun . 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Nice mutlu senelere... 👍 1
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #4 |
| mutlu yillar dilerim 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Mutlu yıllar 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Mutlu yıllar dilerim 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Kimselerin hoşlanmadığı herkesin soğuk bulduğu benimse tüm samimiyetini gördüğüm güzel insan.. Sen bana çok değerli bir emanetsin o yüzden yerin bende hep ayrı olacak. İyi ki doğdun, iyi ki varsinnn , o içten neşeni asla kaybetme ![]() 👍 1
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| Doğum günün kutlu olsuuunn @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sevdiklerin ile birlikte nice güzel yaşların olsuuunn 👍 1
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #9 |
| MuSmutLu yiLLaRa. 👍 1 | |
| |
| | #10 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
dogum gunun kutlu olsun 👍 1
________________ nrmn | |
| |
| Kilitli |