![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Şarkıcı Reynmen'in İstanbul Başakşehir'de bir sitede yaşayan annesi Nesibe Aktaş, 29 Ocak günü evinde gaspa uğradı. ![]() Zilin çalmasıyla daire kapısını açan Nesibe Aktaş, bir anda şüphelinin doğrulttuğu silahla karşılaştı. Gaspçı Nesibe Aktaş'ın cep telefonu alarak olay yerinden kaçtı. ŞÜHPELİ ESENYURT'TA YAKALANDI Büyük korku yaşayan anne Aktaş durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Nesibe Aktaş'tan şüphelinin eşkal bilgilerini alarak kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Polis çevredeki güvenlik kameralarını incelmeye aldı. Şüphelinin uyuşturucu kullanmaktan kaydı bulunan Yunus K.,(25) olduğu belirlendi. Ekipler yerini tespit ettikleri şüpheliyi Esenyurt'ta bulunan adresinde gözaltına aldı. ![]() ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU MADDELER ÇIKTI Gözaltına alınan Yunus K.'nın yapılan üst aramasında, 1.59 gram esrar maddesi 0.36 gram mariuhana, 0.18 metamfetamin adlı uyuşturucu madde bulundu. TUTUKLANDI Şüpheli Yunus K., polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ "Kadınlarını geri bırakan toplum, geride kalmaya mahkumdur." | |
| |
| | #2 |
| Geçmiş olsun. | |
| |
| | #3 |
| Gerçekten bu hukuk ve yargı süreci nereye gidiyor? Çok iyi.Yasama,Yargı ve Yürütememe:)
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #4 |
| Kadının ne kabahatı var ki :( Geçmiş olsun diyelim. | |
| |
| | #5 |
| denk gelmiş demek ki. yoksa sadece telefon mu alırdı. geçmiş ola | |
| |
| | #6 |
| Böyle olaylar üzücü büyük atlatmış. | |
| |
| | #7 |
| Geçmiş olsun | |
| |
| | #8 |
| 1 telefon icin silahli gasp olayi mi olur, daha ne gunler gorecegiz.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
Allah sonumuzu hayır etsin | ||
| |
| | #10 |
| gecmis olsun
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |