![]() |
| | #1 |
| şaka yapiyim derken yaptiginiz en büyük GAF ? | |
| |
| | #2 |
| Öylesine bir düşüncesizce gelişen fevri hareketim olmadı hiç.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #3 |
| ya kesin ben yapmışımdır böyle bir şeyler ama hatırlamıyorum şu an
________________ benle savaşma! kazanırsan kaybedersin.. | |
| |
| | #4 |
| sadece gerçekten samimiyetine inandığım, güvendiğim birine şaka yaparım her yerde yapmam şaka yaptığım kişi sayısı çok az öyle bir durum olmadı hiç | |
| |
| | #5 |
| Eski sevgilimin kafasına kahve koymuştum, "kımıldama dökülür" demiştim, kımıldamıştı ve dökülmüştü. Eski sevgilimle dersten çıktık, kampüste yürüyorduk. Şakadan omuz atmıştım, yandaki çalılıkların üstünden diğer tarafa düşüp, bir kaç metre yuvarlanmıştı. O şimdi bir müfettiş, evli ve çoluk çocuk sahibi. Bense 35 yaşımda bekar ve ipsiz, sapsız bir adamım. İbretlik paylaşım. 👍 3 | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
ya dsvkjsdvksjdnv. hacım kız sevgilin miydi cidden? yakmışsın olm kızı jsdvnsdjk
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | ||
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() Eee biz yaktık mı böyle yakarız, "bir zalime yandım" diye gezer sonra ortalıkta. Kahve ılıktı, o kadar da zalim değilim ![]() 👍 1 | ||
| |
| | #8 | |
| Alıntı:
aman iyi bari, acayip adamsın dostum seviyorum seni dsvklndslkvns
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | ||
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
👍 1 | ||
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |