![]() |
| |
| | #1 |
| basta emektar bu vatan icin canakkale zaferinde ekmek yapan askerlerimize mühimmat tasıyıp onlara yardımcı olan vatan sever annelerimize. ve bu vatan icin canlarını feda eden nice bayanlar olmak uzere tum bayanların 8 mart dunya kadinlar gununu Kutlarım. 👍 4 Konu Discorium tarafından (08 Mart 2020 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #2 |
| Kadınım ben.. Minicik yüreğinde dünyayı taşıyan, Elleri hamur kokan.. Kırılgan, alıngan, Gözyaşları içinde gizli, Biraz çocuk, biraz anne, biraz deli.. Aşkın her hali, Tutkulu, düşbaz , haylaz bir kadınım ben.. İncitmeyin beni.. Giydiğim fistanlar bile çiçekli.. Bedenimin ne önemi var ki.. Benim hazinelerim yüreğimde gizli.. Kadınların renkleri ve ruhları hiç solmasın şiddetsiz barış, sevgi, güzellik dolu bir hayat mümkün olsun.8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun... 👍 3 | |
| |
| | #3 |
| @She adasummm seninde dunya kadinLar gunun kutLu oLsn paciimmm ;gul;gul | |
| |
| | #4 | |
| Alıntı:
👍 2 | ||
| |
| | #5 |
| IRCRehberi.Net Ailesinde Bulunan Başta @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Olmak Üzere Tüm Bayan Arkadaşların 8.Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.. ;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;g ul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul ;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;g ul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul;gul 👍 2 Konu IRCStaR tarafından (08 Mart 2020 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #6 |
| teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
;ççk 👍 1
________________ ✨ ![]() | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
________________ ✨ ![]() | ||
| |
| | #8 |
| 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. 👍 3 | |
| |
| | #9 |
| Tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutlarım. 👍 1
________________ "Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan" "Made in Turan" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #10 |
| Kadın, siyah beyaz dünyadaki çeşit çeşit renktir aslında. Gecede aydır; kadın. Gündüz; güneş. Dünyadaki griliklere; gökkuşağı. Çocuk, genç, anne, eş, arkadaş, kardeş kadının her hali güzeldir. Her kadın özeldir ve değerlidir... Sen, “kadınsın!”...Sen “cansın!”... Anlam katıyorsun her nesneye, “İyi ki, VARSIN!”... Her kadının yolu, onun değerini anlayacak insanlara varsın.
________________ | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |