![]() |
| | #1 |
| Mersin'de 16 yaşındaki bir öğrenci, muaythai antrenörünün tacizine uğradı. Ö.Y'nin antrenörlük belgesi iptal oldu Mersin'de 16 yaşındaki lise öğrencisi, muaythai eğitimi aldığı spor salonunda antrenörü tarafından cinsel tacize uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Yenişehir ilçesindeki özel spor salonunda yaklaşık bir aydır eğitim alan lise öğrencisi E.I, muaythai antrenörü Ö.Y. (40) hakkında Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına avukatı aracılığıyla suç duyurusu dilekçesi verdi. Mezitli ilçesine yaşayan E.I, gazetecilere, olayın 19 Ocak'ta yaşandığını ve hukuk mücadelesini sürdüreceğini söyledi. Öte yandan, Ö.Y'nin antrenörlük belgesinin, olay nedeniyle Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından iptal edildiği öğrenildi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Alıntı'' | |
| |
| | #2 |
| Bu yaptırım çok az umarım en kısa zamanda cezasını alır pis sapık | |
| |
| | #3 |
| Sadece antrenörlük belgesinin iptaliyle kalmaz umarım cezasını bulur. | |
| |
| | #4 |
| Kesinlikle bu kadarıyla kalmamalı. Hala bu tür eylemlere cesaret edebilenler varsa, sesimiz yeterince yüksek çıkmıyor demektir.
________________ Dörtnala gelip Uzak Asya'dan Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... Nâzım HİKMET | |
| |
| | #5 |
| İdam Gelsın.
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #6 |
| Kız veya erkek fark etmez ama özellikle erkek cocuklarına edep, ahlak, şeref, haysiyet gibi insani kavramları cocukken aşılamak lazım yoksa böyle sapık ruhlu canilere dönüşüp haysiyetsiz ve şuursuzca masum cocuklara el uzatabiliyorlar...
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #7 |
| yazzik ya kiyamam daha yasi basi kac trauma olmustur kiz
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| Ne yazsak boş, o yüzden adaletten bulamıyor ama ALLAH'tan bulsun. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |