![]() |
| | #1 |
| Sev bütün insanları Say bütün insanları Kin gütme unut gitsin Geçmişte olanları Dürüst ol insancıl ol Düşün öbür dünyayı Bir karıncayı bile İncitme sakın evlat.. 👍 9
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #2 |
| simdi diger dunyadakiler keyif yapiyo muslum onlara konser veriyir:)) 👍 2
________________ | |
| |
| | #3 |
| Bakma bana öyle bakma, bir bakışta tanıyamazsın beni.. Göremezsin ruhumun gizli, derin derin köşelerini.. Çok mutlu olarak en sevdiğim alan olarak seçiyorum burayı ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mi de davet ediyorum ![]() 👍 3
________________ `Yüreğim soğursa savaşım biter.. | |
| |
| | #4 |
![]() :x14::x14:![]() 👍 2
________________ Bi Bitmediniz... [SIGPIC][/SIGPIC] | |
| |
| | #5 |
| Bunu en iyi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bilir, en de güzel Takedown söyler :) 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Bir karıncayı bile incitme sakın evlat . 👍 4 | |
| |
| | #7 |
| Deli gibi sevmek ruhumuzda var :) 👍 3
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #8 |
| Bilmeyiz hiç yalan dolan.. Böyle yaşar insan olan. Onur olsun bizden kalan, Biz babadan böyle gördük. 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| yaktın sevgi denen duygularımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bugünümü yarınlarımı gel canımıda al acımıyorsan..... Demis, ne güzelde demis.. 👍 1
________________ Güvensiz Kalplerimizi karaktersiz insanlara borcluyuz... | |
| |
| | #10 |
| Neden bilmem ama buraya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
'ı etiketleyesim geldi. 👍 2
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |