![]() |
| Magazin Haberleri Magazin dünyasına dair tüm haberlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, karda iç çamaşırıyla poz verme akımına uydu. Yakın arkadaşlarıyla yarı çıplak şekilde karda poz veren Kerimcan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma alev emojili yorumlar yağdı. Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde karın üzerinde bikinili pozlar verdi. Modelin pozlarından sonra birçok ünlü isim de karın üzerinde yarı çıplak pozlar vermeye başladı. Bu isimlere sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Kerimcan Durmaz da uydu. YORUM VE BEĞENİ YAĞDI Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşları Hakan Ürkmez ve Samet Liçina ile karın üzerinde yarı çıplak pozlar verdi. Instagram'da 3,6 milyon takipçisi bulunan Kerimcan karın üzerinde verdiği pozları "Dışarısı çok soğuk ama en sıcak biziz" notuyla paylaştı. Durmaz'ın kısa sürede 100 binden fazla beğeni alırken yorumlara da alev emojileri yağdı. İşte Kerimcan Durmaz ve arkadaşlarının pozları... ![]() ![]() ![]() Kaynak;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #2 |
| kuscam
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #3 |
| poşet getirdim sim poşete kus | |
| |
| | #4 |
| forumun bereketini kaçırır böyle haberler | |
| |
| | #5 |
| tercihleri sınamam fakat gözümüzün içine içine sokmaları hoş değil. Z kuşağı bunları takip edip yetişmemeli 100 bin beğeni nedir. 👍 2
________________ izler kalır,izler kalırsın. | |
| |
| | #6 |
| helak olma nedenı.d
________________ 𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲. ![]() | |
| |
| | #7 |
| Kırmızı yada pembe olsaymış daha şık dururmuş.Tamamen rüküşler asljkfasdgx
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #8 |
![]() ![]()
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #9 |
| Birisi avcunu açsın. Psikolojim elden gidiyeeaaahh.
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #10 |
| Allahim ne gunlerd kaldik
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |