![]() |
| Tebrikler & Kutlamalar Tüm özel günlerinize dair kutlamalara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| Kilitli |
|
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yılmazcım biraz geç oldu ama görünürlük kapalıymış sende, Nice güzel seneler dilerim Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() 👍 2
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #2 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
doğum günün kutlu olsun. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Geç kalınmış gibi değilde,artık gerek kalmamış gibi.. | |
| |
| | #4 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
saglikli mutlu guzel yaşlarin olsun .) 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Mutlu yıllar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere Yılmaz 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Nice senelere 👍 1 | |
| |
| | #8 |
| Şaka yapıyosun? Benim bundan neden haberim yoktu? :( Sevdiklerinle birlikte uzun ve mutlu yıllar geçirmen dileğiyle sevimli ayçiçeği! İyi ki doğmussun, geç de olsa iyi ki tanışmışız. Bence uzun yıllaaaar boyunca en iyi hemşolar olucaz :) 👍 1
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #9 |
| İyi ki doğdun guzel insan. Musmutlu harika bir yeni yaş dilerim :) 👍 1
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #10 |
| Mutlu yıllar dostum,umarım düşüncelerin gibi hür ve özgür bir yaşamın temelini atarsın,atmışsan da kat çıkarsın :) İyi ki doğdun. 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Kilitli |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |