![]() |
| | #1 |
| İnsan izlerden ibaret derdi Babam.Her mekan, her insan, her hatıra bir iz bırakır derdi , insanda da görünmeyen yaralar olur derdi.En derin izi en büyük yarayı kendisinin bırakıcağını bilmeden 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| buyuk bir bosluk bosluk icinde cabalamak sonunda yorulmak yoruldum diyip hala savasmak sonuc bazilari kuvvetlisin der ben ise buna kuvvetli gorunmekten yoruldum diyorum
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Birinin hayatında iz bırakmak sizin planlayarak başarabileceğiniz bir iş değildir. Bu plansızca gelişir ve genellikle sizinle değil, karşıdaki kişiyle ilgilidir. Siz çok sıradan davranışları ve özellikleri olan biri olduğunuz halde de o insanda sizden bir iz kalmış olabilir ve bunun birçok nedeni olabilir. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Kimseye bende iz veyahut yara bırakacak şansı/gücü vermedim,bu nedenle de hiçbir iz bulunmuyor.
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |