![]() |
| | #1 |
| "Kar yağınca mutlu olan insanlara verilen isimdir." Türkçe'de tam olarak karşılığı olmasa da çiniofil yani ingilizce adıyla chionophile, kar yağışlı ve soğuk havaları seven insanlar için kullanılmaktadır.Kar seven insanlar yani çiniofiller kar yağışında yürürken karın çıkardığı sese bayılırlar...Ahh keşke yağsa da çiniofilliğimizi doya doya yaşasak :) 👍 2
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #2 |
| Sabırsızlıkla bekliyorum [emoji14] Tapatalk from iPhone
________________ I was quiet, but i was not blind 24.10.2025 하칸 친구 | |
| |
| | #3 |
| Ben bi çiniofil im o zaman :)) Soğuk sevmem ama kar yağısina karda oynamaya yurumeye kokusuna hayranım | |
| |
| | #4 |
| Ben de yok bundan yaz insanıyım ben | |
| |
| | #5 |
| Yazı severim ama karda yürümek, kar topu oynamak kısa sürelide olsa bayılırım.. Boncuklaşmış kara şeker katıp yemeyende ne bileyim.
________________ ![]() | |
| |
| | #6 |
| Tamamen ben.
________________ Est sularus oth mithas. | |
| |
| | #7 |
| Deçiniofilim bende xjxfj
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |