![]() |
| | #1 |
| Yeni haftaya yatay bir seyirle başlayan gram altın, dolar/TL'nin 13,54 civarında seyretmesiyle 791 lira civarında bulunuyor. Çeyrek altın bin 296 lira, Cumhuriyet altını ise 5 bin 287 liradan satılıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de şu anki altının döviz kurlarındaki seyrinin FED'in etkisi altında olunduğunu; kısa vadede alım yapacaklar için düşüş fırsatlarının yakalanacağını ama 2022'nin yaz aylarına doğru altının gram cinsinde bin 450 lirayı yakalayacağını belirtti. Gümüş için de tahminlerini belirten İslam Memiş, yıl içinde 20 lirayı göreceğini işaret etti. ![]() Kaynak: Ensonhaber | |
| |
| | #2 |
| islam bol keseden atıyorsun yine :)
________________ . 𝒯𝒽𝑒 𝒲𝑜𝓇𝓁𝒹 𝒾𝓈 𝒴𝑜𝓊𝓇𝓈.. | |
| |
| | #3 |
| masallah
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #4 |
| benim öyle bir beklentim yok kısa süre içinde. Zaten elbet bir gün 1,450 tl yi görecek gram. Ondan da kimsenin şüphesi yok.
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #5 |
| ucuyo feyatlar ahey ahey
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |