![]() |
| |
| | #1 |
| Her şeye rağmen bu ülkeye dair sevdiğiniz şey nedir? | |
| |
| | #2 |
| insanlık | |
| |
| | #3 |
| tantuni 👍 2
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| izmir .^^ | |
| |
| | #5 |
| Duyar değil amacım.Gerçekten de bayrak ve vatan uğruna verilen onca can,kan,uğraş ve zaferler. Yoksa türklük falan değil. 👍 1
________________ Yazar demiş ki sonra; ''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi. Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.'' | |
| |
| | #6 |
| ülkenin doğal güzellikleri, mutfağı.
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #7 |
| Her şeye rağmen ben bu ülkeyi seviyorum.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #8 |
| herkesin bilincaltinda varolupta gun yuzune cikmayi belkide reddeden bi dusunce birbirrlerini sevmeyen iki köy birbielerini sevmeyen iki ilce birbirlerini sevmeyen iki sehir birbirlerini sevmeyen kürt ve turk duuncelerinin aslinda konu ulke olunca nasil bi el ele veriyor oluslari :) iki mahalle dusunun birbirini sevmez ama konu sehirleri olunca nasil birlesiyolar :) kurtler ve turkler de oyle birbirlerini sevmiyor :) ama konu ulke olunca birlik olurlar su bilinc altindakiler keske gun yuzune cuksa da ulkeyi daha guzel yerlere goturse
________________ | |
| |
| | #9 |
| Her şeye rağmen insanları... Çok çok güzel bir coğrafyadayız. Ne çok kalbi kucaklama şansımız var aslında... Doğusundan , batısına, kuzeyinden, güneyine çok gezen biri olarak tanıdıgım ve hayran kaldıgım çok insan oldu. Her insan ayrı bir hikaye cünkü.
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #10 |
| topragi vatan kokuyo
________________ No MoRe DramA | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |