![]() |
| |
| | #1 |
| Sizce en büyük zenginlik nedir? | |
| |
| | #2 |
| Para :))) | |
| |
| | #3 |
| Sağlık derim de Ek/farklı olarak Çocuklar Çocuklar içinde olunca onlar gibi düşünüyor onlar gibi davranıyorsun zaman zaman Bir bakıma ayna da oluyorlar sana | |
| |
| | #4 |
| Huzur ve Özgürlük. | |
| |
| | #5 |
| Kısa ve öz biraz da klişe belki ama kesinlikle sağlık.
________________ Üzüldüğümüz çok şey oldu ama yuttuk, oturduk… Yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler. - Süleyman Seba | |
| |
| | #6 |
| Sağlık elbette. O yoksa bir şey yapacak gücü kendinde bulamaz insan.
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #7 |
| Sağlık.
________________ İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca, kimseye ihtiyaç duymuyor. ![]() ![]() | |
| |
| | #8 |
| Sağlık ve ailenin varlığı | |
| |
| | #9 |
| Sağlık ve aile
________________ Hep mutlu yaşanmaz zaten. Öyle yaşama da. Ama ağlayarak geldiğin bir dünyadan, gülümseyerek ayrılabildiğin bir hikayen olsun. Bir gün aşağıdan bakacak herkes çiçeklere..^^ | |
| |
| | #10 |
| İyi bir insan olup iyi kalabilmek
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |